1e plaats Voor Teun den Mulder (23-6) in Reusel

In Reusel stonden 5 Streekrijders achter het starthek. Teun den Mulder behaalde daar het beste resultaat door bij MX2 sen de eerste plaatst op het podium voor zich op te eisen. De eerste manche begon Teun als 6 aan de manche, na eerst een plekje te hebben ingeleverd wist hij vervolgens steeds wat concurrenten te achterhalen en ging als 2e over de streep. De 2e manche begon hij opnieuw op de 6e plaats maar nu stootte Teun al binnen 4 ronden door naar de koppositie om die vervolgens niet meer af te geven.
Voor Nick van Loon was er minder succes. Hij kwam de eerste manche hard te vallen en kwam daardoor niet verder dan een 16e en een 10e plaats in de manches.

Teun 1e in Reusel, hier op de wedstrijd in Stevensbeek 2 weken eerder.

Bij de MX 2 jun. streden vader Bert en zoon Storm Alards ook weer voor een goede klassering. De eerste manche zaten ze zich daarbij echter wat in de weg. Storm viel in de eerste bocht na de start net voor zijn vader die daardoor vol in de ankers moest. Door voor Storm te blijven staan kon die veilig zijn motor oprapen, waarna ze samen als laatsten aan de manche begonnen. Storm maakte al snel veel plaatsen goed, maar aangekomen op de 11e plaats ging het weer fout en moest Storm opnieuw van achteruit beginnen. Meer de de 33e plaats zat er niet meer in. Bert werd nog 26e.
De 2e manche klom Storm na een zeer slechte start nog op naar de 14e plaats en werd daarmee algemeen 23e. Bert had een betere start maar moest gedurende de manche de nodige plaatsen prijsgeven en werd 25e (algem. 26).

Storm gaat nog iets te vaak in de fout , zoals ook hier ook in Wanssum

Laatste Streekrijder was Jamie Litjens, hij reed bij de MX Open sen. Na een redelijke start kwam hij de eerste ronde als 11e door. Daarna ging het diverse keren mis waardoor Jamie uiteindelijk niet verder kwam dan de 24e plaats. Gelukkig ging het de 2e manche een stuk beter. Nu als 8e gestart wist Jamie nog 2 plaatsen goed te maken en kwam als 6e over de finish. Algemeen leverde dat een 12e plaats op.

Berichten gemaakt 165

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven