2 maal 4 en een maal 10 voor Streekrijders in Deurne

Gisteren werd de eerder afgelaste wedstrijd in Deurne ingehaald. Het was de eerste MON wedstrijd op het zandcircuit de Galgenberg in Deurne. Streekrijders Jim Nijsen, Jamie Litjens en Nick van Loon lieten zien dat zij goed uit de voeten kunnen in de zand. Jim en Jamie haalden net geen podiumplaatsen maar over hun 4e plaatsen zullen ze zeker tevreden zijn.

Jim reed bij de MX Open Nationalen 2 uitstekende manches met goede starts. De eerste manche moest in de laatste ronde helaas nog 2 plaatsen prijs geven en werd 4e. Dit heeft hem waarschijnlijk een podium gekost, want de 2e manche eindigde hij na een perfecte race op een keurige derde plaats.

Mooie foto van Jamie, met dank aan Danny Relouw

Bij de MX Open senioren had Jamie Litjens wat mindere starts, maar wist hij zich in beide manches naar voren te werken. De eerste manche klom hij van de 12e naar de 5e plaats, en in de 2e manche van de 7e naar de 4e. Algemeen een prima 4e plaats dus.

Nick van Loon die als jeugdrijder een 2e startbewijs bij de MX 2 senioren heeft klom in beide manches van de 14e naar de 10e plaats en eindigde daarmee ook algemeen als 10e.

Keurige resultaten voor de Streekrijders.  Dit smaakt naar meer!!!

Berichten gemaakt 165

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven