2 Streekrijders op het podium bij clubwedstrijd MSV Salz (Leusden)

23-03-2024

Verslag van Daisy Schattefor.

Lenn Vaes

De 7 jarige Lenn Vaes wist een mooie 2e plaats te behalen in de 50 cc klasse in Leusden! Lenn reed een keurige training en behaalde een keurige 3e trainingstijd! Hij mocht als 3e naar het starthek lopen en koos zich een van de beste startposities! Hij ging van start en kwam heel netjes door op een 2 positie en wist deze positie zelfs even te ruilen met de kopman maar werd helaas toch weer ingehaald maar de derde man wist hij toch met ruime voorsprong voor te blijven en behaalde een keurige 2e plaats in de 1e manche.

De 2e manche ging van start maar Lenn had een beetje een probleem met een rijder in het startveld en werd helaas wat naar buiten gedrukt en kwam als 6e door maar daar liet Lenn het natuurlijk niet bij zitten en reed al heel snel weer naar de 2e plaats toe en wist ook deze manche dit plekje te behouden en kwam als 2e over de eindstreep! Dus een mooie welverdiende 2 plaats voor de Streekrijder Lenn Vaes!

Ties op de mooie baan van Salz

Daar sloot de 10 jarige Ties Schattefor zich helemaal bij aan! Ties reed een constante mooie training en vloog lekker over de bulten en dit resulteerde in een mooie 3e trainingstijd in de 65 cc klasse GW! Ook Ties ging als 3e man naar de starthekken toe en wist voor zichzelf een mooi plekje te bemachtigen! De 1 manche begon en Ties reed met veel snelheid uit de starthekken en zat als 2 in de eerste bocht! Het was druk op de baan en dat wist hij dus gas geven was de enige manier om iedereen voor te blijven! Ties reed in de eerste paar rondes op een 3e plaats maar door een valpartij van de 2e man wist hij deze plek te veroveren en ook zeker niet meer af te staan en finishte als 2e! Ties wist wat hem te doen stond in de 2e manche als hij een podium plek wilde hebben dus moest flink aan de bak! En dat deed hij ook. Weer kwam de man uit Velden goed uit de starthekken en kwam door op een keurige 2 plaats! Ze hadden eens eindelijk eens niks aan de baan geschoven en daar weet Ties wel raad mee! Gas erop dacht hij en bleef op een 2e positie rijden met een mooie voorsprong op de rest van het veld!

Ook Ties mocht dus een mooie beker ophalen en plaatsnemen op het 2e schavotje!

Berichten gemaakt 162

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven