2e helft seizoen 2019 van start.

Feestavond

Bij de Streekrijders begon de 2e helft van het seizoen met de jaarlijkse feestavond. Het organiserend comité had er weer alles aan gedaan om er een gezellige avond van te maken. Eten, sport en spel, lekkere muziek en gezellig kletsen met een drankje in de hand.
Sport en spel bestond uit een potje volleybal, “tonnen” en het oplossen van een sudoku puzzel. Er waren 5 teams variërend van de jonkies tot de dames en de oudjes. Daarbij was het van meet af aan wel duidelijk dat de oudjes het sterkste team hadden. Zij wonnen dan ook met grote overmacht en mochten na afloop de eerste prijs, bestaande uit een rol smarties, in ontvangst nemen.

Wat kunnen we nog verwachten

Tijdens het kletsen kon jullie verslaggever bij enkele aanwezige startbewijshouders zijn oor te luister leggen en informeren naar hun gedachten over de 2e helft van het seizoen. De antwoorden waren soms verrassend. Zo heeft Jim er voor gekozen om na zijn schouderblessure alleen nog de krenten en de cross-pap te pikken en de rest van de tijd op te vullen met wat enduro rijden en deel te nemen aan enkele ,jawel hoor, trial evenementen.
Nick wil een betere 2e helft van het seizoen rijden dan de 1e, die vooral werd gekenmerkt door valpartijen soms met blessure’s tot gevolg en problemen met de motor. Storm, momenteel 6e in het kampioenschap bij de MX2 jun., vind het allemaal niet zo spannend en wil vooral plezier hebben in het rijden.
Verder werd er verteld dat Jamie het crossen (even?) op een lager pitje wil zetten omdat hij een ander huis heeft gekocht.
Bert Allards is momenteel helemaal in to het rally rijden. Hij heeft zich met zijn Beta ingeschreven voor de Balkan rally die van 15 t/m 22 sept. wordt verreden en dwars van west naar oost door Bulgarije voert. Ook Rob van Veghel heeft zich hiervoor ingeschreven. Momenteel is Bert hard aan het trainen door uitgezette enduro ritten te rijden. Vooral het navigeren aan de hand van een roadbook wil Bert goed onder de knie krijgen. Wil je meer weten over de rally kijk dan op www.balkanrally.com of www.balkanoffroad.net. Bert heeft ook een groepsapp aangemaakt waar hij zo mogelijk dagelijks verslag doet van zijn verrichtingen. Even bij Bert melden, dan kun je worden toegevoegd.
Rob en Bert al vast veel succes gewenst en kom vooral heelhuids terug.

Niet iedereen was aanwezig op de feestavond, maar natuurlijk zijn we ook benieuwd naar hun 2e seizoenshelft.

  • Kan Teun zijn koppositie vast houden in het kampioenschap bij de MX2 sen.? Kan hij zijn 4e plaats bij de 125 cc jeugd nog verbeteren
  • Hoe zal het gaan met onze andere jeugdrijders; Ties, Roan en Liam?
  • Zien we Roy Hoeijmakers nog een keer in een IMBA wedstrijd?

We zullen het zien, in elk geval allemaal veel succes toegewenst.

Tot slot is natuurlijk een woord van dank zeker op zijn plaats voor Mart, Rick, Eric en Frank & Petra voor het opnieuw organiseren van het gezellige feestje. Een speciaal woord van dank voor Frank & Petra die de laatste 3 jaren een stevig stempel hebben gedrukt op vooral het sport en spel gehalte van deze avonden maar er na deze keer (helaas) mee stoppen.

Berichten gemaakt 165

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven