5 Streekrijders in Den Hout.

Afgelopen zondag waren er 5 Streekrijders naar Den Hout getogen om daar de geel zwarte kleuren van de Streekrijders hoog te houden. En dat hebben ze niet onverdienstelijk gedaan. Bij de MX2 jun. stonden 4 geel-zwarten aan de start.

Jamie 6e in Den Hout

Vooral Jamie Litjens presteerde weer uitstekend. Hij had beide manches goede starts en wist zijn posities daarna goed vast te houden Jamie werd 8e en 6e in de manches en algemeen 6e. De andere Streekrijders moesten genoegen nemen met de strijd in 2e segment van de 50 deelnemers en eindigen algemeen resp. op de 30e (Bas Haegens) 37e (Niels Wanten) en 46e (Ilse Hoeijmakers).   

Roy hier in Boekel

Bij de Open Inters deed Roy Hoeijmakers opnieuw goede zaken voor het kampioenschap. Na de podiumplek in Zijtaart waren een 4e en een 7e plaats in de manches nu net niet genoeg voor een podium. Maar met plek 4 zat Roy er opnieuw heel goed bij. Na een goede start op plek 5 in de eerste manche wist hij zich nog een plaats te verbeteren en werd hij 4e. De 2e manche was de start een stuk minder en moest moest Roy zich van de 13e plaats naar voren werken. Dat lukt nog heel goed en de 7e plaats op de streep was zijn deel.  

De wedstrijd op de Reulsberg in Horst op 30 april a.s. nadert gestaag en het is dan ook te hopen dat onze mannen de goede vorm vast kunnen houden zodat we op het einde van die dag weer wat Streekrijders op het podium zullen hebben.

Berichten gemaakt 164

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven