Clubiconen van de Streekrijders nemen afscheid.

Jaarvergadering goed bezocht

Tijdens onze drukbezochte jaarvergadering afgelopen donderdag namen de 2 langstzittende bestuursleden afscheid als bestuurslid.

Mooie bloemen voor Luc

Luc Boekestijn trad in 1985 toe tot het bestuur en nam meteen het penningmeesterschap over van de niet herkiesbare Ger Baltussen. In 1999 gaf Luc dit penningmeesterschap over aan Chris Lenssen en werd hij vice voorzitter. 

Joop draagt de voorzittershamer over aan zijn opvolger Bert Alards

Ook voorzitter Joop Kleeven vond het na 42 jaar tijd om het stokje over te dragen. Joop richtte in 1975 samen met Jan Verstappen de vereniging op en was, met een onderbreking van enkele maanden,  bestuurslid. Eerst al secretaris en met ingang van 1979 als voorzitter. 

Nieuwe voorz. Bert overhandigd Joop een mooie bos bloemen

Luc en Joop blikten met mooie foto’s en fijne herinneringen tevreden, maar ook met enige weemoed terug op de hun lange bestuursperiodes waarin de club veel bereikt heeft. 

Rick Boekestijn werd met applaus gekozen als nieuw bestuurslid.

Luc wenst Rick succes

Daarmee wordt het stokje van vader op zoon doorgegeven en is het bestuur weer op sterkte.

Nieuwe voorzitter Bert bedankte de vergadering voor het vertrouwen en zei er erg veel zin in te hebben. Hij wil de lijn van zijn voorganger door zetten, maar zal toch ook zijn eigen invulling geven aan het voorzitterschap. Daarbij zal hij veel oog hebben voor het behoud van onze prachtige accommodatie. 

Tijdens de vergadering zijn natuurlijk ook de gebruikelijke agendapunten, die bij een jaarvergadering horen, aan bod gekomen.        

 

 

 

 

Berichten gemaakt 165

Eén gedachte over “Clubiconen van de Streekrijders nemen afscheid.

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven