De pen van Ilse Hoeijmakers

Ilse Hoeijmakers

Ilse Hoeijmakers

 

MCC de Streekrijders heeft aan mij gevraagd om als eerste een stukje te schrijven voor ‘De pen’. Dit wilde ik wel doen. Het is de bedoeling ik de pen doorgeef en dat er elke maand een nieuw verslag op de site wordt gezet, dit elke keer door iemand anders van de crossclub.

Mijn naam is Ilse Hoeijmakers, ik ben 18 jaar, woon in Horst en ben net begonnen aan mijn HBO opleiding. Het crossen zit echt bij ons in de familie, want mijn vader heeft eerst ook jaren gereden en ik heb nog twee broers die dit ook sinds jongs af aan doen. Ik zelf doe ook al vanaf mijn 6e verjaardag wedstrijden rijden. Dit is allemaal begonnen op een Yamaha PW 50, waarmee ik op een zware baan soms nog maar net rond kwam. Vanuit de 50 cc klasse heb ik bijna alle jeugdklassen gereden bij de MON. Dit heb ik gedaan tot mijn 13e , want toen moest ik een jaar stoppen met crossen vanwege een verbrijzelde enkel. Ik ben hierna weer rustig gaan trainen en ben verder gegaan met wedstrijden in de damesklasse en nog een jaar bij de
MX2 Junioren.

Mijn broers rijden bij de KNMV, hier heb ik afgelopen seizoen ook bij gereden, omdat het makkelijker en leuker is om naar dezelfde wedstrijden te gaan. Ook hier heb ik in de damesklasse gereden. Voor komend seizoen heb ik een startbewijs aangevraagd bij de MON, voor de damesklasse en als 2e startbewijs de MX2 Junioren.  Dit zal ik doen op een KTM SX 144. Nu is het tijd om de pen door te geven, dit wil ik graag doen aan mijn broer Roy Hoeijmakers.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven