Eindelijk weer een feestavond voor de Streekrijders.

Tafelvoetbal in het echt.

Na enkele jaren droog te hebben gestaan vanwege corona perikelen was er afgelopen zaterdag weer eens een gezellig samenzijn bij onze club. Het organiserend comité (met name Rick en Eugene) had er weer eens flink de schouders onder gezet en gezorgd voor veel goede stukken vlees, voldoende drank en een leuke activiteit. Er werd dus veel bijgepraat en lekker gegeten onder het genot van een drankje. Ook het weer was ons goed gezind, het bleef droog en met een jas aan of een extra trui was het ook half oktober nog goed vol te houden.
In de loop van de avond werden ook weer eens de clubkampioenen op basis van de ‘s middags verreden clubcross gehuldigd. Kampioen bij de liefhebbers light werd Tom Hendrix kampioen, Ties den Mulder bij de liefhebbers middel en Robert Haegens bij de liefhebbers zwaar. Bij de inters waren het Swen Nijssen in de categorie light en Roy Hoeijmakers in de categorie zwaar die zich kampioen mochten noemen.
De activiteit van de avond bestond uit een potje tafelvoetbal, maar dan in het groot. Geen houten klazen, maar levende klazen en klazinnen. Vier teams streden om een alternatief clubkampioenschap. Een groot opblaasvoetbalveld vormde het decor. Door het enthousiasme kon dat decor zich wel regelmatig enkele meters verplaatsen, maar dat kon de pret alleen maar verhogen.

Al met al weer eens een als vanouds gezellige feestavond waarbij een woord van dank aan de organisatoren zeker op z’n plaats is.

Berichten gemaakt 162

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven