Geen top klasseringen voor Streekrijders in Groesbeek.

Dat de harde baan in Groesbeek de Streekrijders wat minder ligt is gisteren weer gebleken. Voor de 4 aanwezige Streekrijders waren deze keer geen top klasseringen weggelegd.

Bert hier op de harde baan van Geldermalsen

Waar het voor de andere Streekrijders een dag van vallen en opstaan was reed Bert Alards in de gecombineerde klasse Dames/Veteranen de meest constante wedstrijd. Hij reed beide manches bijna de hele tijd op de 17e plaats. Daarmee werd hij in de einduitslag van de veteranen algemeen 10e. 
Bij de MX 2 junioren eindigde Niels Wanten algemeen als 13e. Hij deed dat door de eerste manche van de 18e naar de 13e plek te rijden en de 2e manche na een uitstekende start terug te vallen van de 3e naar de 13e plaats.
Ook Jim Nijssen zagen we bij de MX Open nationalen op veel verschillende klasseringen voorbij de jurybus gaan. De eerste manche reed Jim van 18 naar 4 naar 8 en de 2e manche van 7 naar 3 naar 19 naar 15. Het eindresultaat was de 12e plaats. 
Swen Nijssen had bij de MX Open senioren ook 2 heel verschillende manches. Klom hij in de eerste manche van de 20e naar de 9e plaats, de 2e manche viel hij terug van de 13e naar de 21e plaats en werd daarmee algemeen 13e.  
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Eens kijken of de trainingsdag a.s. zaterdag een positieve bijdrage kan leveren aan de prestaties van onze mannen. 

Berichten gemaakt 165

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven