Geslaagd club-weekendje Grevenbroich

De traditie van de Streekrijders is weer in ere hersteld. Gezellig een weekendje met de club naar een buitenlands circuit. Het is weer opgepakt door R&R (Richard en Rick) en ik heb begrepen dat het weer zeer geslaagd is. Hieronder een kort verslagje van de organisatoren.

 

Crossweekend Grevenbroich 2017

We zijn 26 en 27 augustus een weekendje met de club naar Grevenbroich geweest.

Vanaf parkeerplaats Inter chalet ging de reis naar de buren, Duitsland.

Na een uurtje rijden komen we in een bruinkolen afgraving terecht waar 6 circuits liggen. Er zijn daar veel verschillende soorten circuits. Voor de allerkleinste (50cc), een oefenbaantje voor de beginners, een mooie lange baan voor de 65 en 85 cc, en een prachtig zomer circuit voor de groten met vele mooie springbulten. De baan wordt elke dag gesleept en is daardoor voor iedereen goed te rijden.

’s Avonds hebben we gebarbecued. Het concept was net als bij een Amerikaanse fuif, iedereen neemt zijn eigen vlees en drinken mee. Nadat we de buik vol hadden kon de vuurkorf natuurlijk niet ontbreken. Met z’n allen om de vuurkorf werden daar natuurlijk weer de sterke verhalen verteld over het crossen.

Zondagmorgen had Rick gezorgd voor een goed ontbijt. Nadat we de bakplaat grondig hadden warm gestookt konden we daar de eieren met ham op bakken. We hadden 5 eieren  per persoon. we weten niet of iemand dit gehaald heeft?

Vanaf 11 uur kon er weer getraind worden. Op het einde van de middag gingen wij weer moe en voldaan naar huis. En kwamen we tot de conclusie dat we dit volgend jaar weer gaan doen.

Groetjes,

R & R

Berichten gemaakt 165

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven