HWL-trainingsdag zaterdag 23 februari 2019

Beste leden,

Onlangs hebben MCC de Streekrijders, MC Lottum en MAC Wanssum de koppen bij elkaar gestoken om te kijken in hoeverre we elkaar kunnen ondersteunen. Daarbij kwamen we op het volgende idee: Laten we ons samen voorbereiden op het aankomende seizoen! Je leert veel meer samen, dan wanneer je alleen rijdt. Maar daarnaast is het natuurlijk ook leuker om samen met anderen je sport te kunnen beoefenen. Dit geldt uiteraard voor jong en oud, maar ook voor alle verschillende niveaus!

Het is nog koud buiten, maar dat betekent niet dat er geen voorbereiding op het nieuwe motorcross-seizoen kan zijn. Wij als clubs willen jullie graag helpen in de voorbereiding, daarom organiseren we een HWL-trainingsdag. Het doel van deze dag is om samen met elkaar je motorcrossvaardigheden aan te slijpen.

Afbeeldingsresultaat voor samen sporten

Praktische informatie

·       De HWL-trainingsdag zal plaatsvinden op zaterdag 23 februari 2019, op circuit de Reulsberg in Horst. Bij slecht weer zal de training verplaatst worden naar 9 maart, hierover zullen jullie dan een bericht ontvangen. We zullen starten om 12 uur dus zorg dat je om half 12 aanwezig bent;

·       Elke club zal zorgen voor een trainer en vervolgens maken we 3 groepen.

·       Om iedere rijder voldoende aandacht te kunnen geven en de veiligheid niet uit het oog te verliezen rijden we met maximaal 10 rijders per groep. Dit betekend dat er maximaal 30 rijders kunnen deelnemen.
Zorg dat je tijdig inschrijft want wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

·       Het circuit wordt geprepareerd in afstemming met de trainers, zij zullen een programma voor deze dag samenstellen.

·       Tot slot zal er ook voor de inwendige mensen gezorgd worden in de vorm van een hapje en een drankje.

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij over dit initiatief en zien jullie graag in grote getalen op 23 februari. Om te weten op wie we kunnen rekenen voor deze training, vragen we je om je aan te melden bij Bert, Eric of Erwin middels 1 van de volgende  mailadressen;

Bert Alards,         bert@streekrijders.nl
Eric Steffers,      eric.steffers@miele.com

Erwin Jacobs,    edje-jacobs@hotmail.com

Met sportieve groet,

Bert, Eric en Maikel

Berichten gemaakt 164

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven