Ja-woord Ilse en Robin

Ilse en Robin werden verrast door de Streekrijders

Afgelopen maandag gaven onze leden Ilsa en Robin elkaar het Ja-Woord. Ze wilden dit eigenlijk doen zonder daar al te veel ruchtbaarheid aan te geven. Maar gelukkig dacht onze secretaris en tevens “schoonzus” van Ilse, Elsa, daar anders over en stuurde een mailtje naar de leden. De traditie van ronkende motoren op het plein bij dit soort speciale gelegenheden mag natuurlijk niet verloren gaan. Een groot aantal leden gaven gehoor aan de oproep van Elsa en zo kon tegen 12 uur het sein “start de motoren gegeven worden”.
Ilse, jongste telg uit crossfamilie Hoeijmakers, werd op 6 jarige leeftijd net als haar vader en haar broers ook lid van de vereniging en stapte op een YAMAHA PW50. In 2012 moest er in de ledenvergadering gestemd worden of ene Robin, die net buiten de gemeente grens aan de Maasbreeseweg woonde, lid mocht van de vereniging. Gelukkig werd dit goed gevonden want uiteindelijk bloeide er iets moois tussen deze twee crossende leden.
Wij wensen Ilse en Robin alle geluk van de wereld toe en hopen dat ze nog lang samen….. de gelederen van onze vereniging zullen versterken.


Berichten gemaakt 165

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven