Jaarvergadering 2023

Na 2 corona jaren kon er op 2 maart jl. eindelijk weer een normale jaarvergadering worden gehouden. In 2022 was er in oktober weliswaar ook een (inhaal) jaarvergadering maar jaarvergaderingen horen in het begin van het nieuwe jaar op de kalender te staan. Het bestuur had gekozen voor een uitstekende vergader-locatie bij Graaf ter Horst aan de Kasteellaan.
Tijdens de jaarvergadering wordt teruggekeken naar het afgelopen jaar en vooral ook vooruit gekeken naar het komende jaar.
Bij het terugkijken bleek dat onze vereniging op financieel vlak een gezonde vereniging is. Op bestuurlijk vlak moest gezegd worden dat het beter had gekund. Vooral door de corona perikelen kon er door het bestuur minder vergaderd worden. Een aantal leden hadden ook laten weten dat er te weinig met hun was gecommuniceerd over financieel en praktisch ingrijpende zaken. Het bestuur beloofde de leden meer mee te nemen in alles wat er bij het reilen en zeilen van de vereniging speelt.

Roy ontvangt van voorzitter Bert een blijvend aandenken

Na het terugkijken werd er in de pauze nog aandacht besteed aan leden die even in het zonnetje gezet moeten worden. Was er in de vorige ALV aandacht voor Teun den Mulder die afgelopen jaar kampioen was geworden bij de MX Open nationalen, nu was het Roy Hoeijmakers die inmiddels al 25 jaar lid van onze vereniging is. Roy was al op heel jong leeftijd actief bij de jeugd en doorliep daarbij alle jeugdklassen. Onderweg behaalde hij diverse kampioenschappen op nationaal en internationaal niveau. Overgestapt naar de groten reed Roy al gauw in de top bij de MX2 inters. Ook probeerde nog zijn geluk bij de KNMV waar hij onder andere ONK wedstrijden reed. Die periode was vooral een mooie ervaring maar het was ook kostbaar om op dat niveau te strijden. Later kwam Roy weer terug bij de MON waar hij nog diverse jaren in de top van de MX Open inters reed en daarbij het nodige eremetaal verzamelde en enkele top 3 noteringen in het nationaal kampioenschap wist te behalen. Hoogtepunt was ook een derde plek in het Europees IMBA kampioenschap. Al met al een imposante carrière.

Na de pauze was er aandacht voor een vooruitblik op het komende seizoen. Daarbij is het aantrekken van nieuwe leden, vooral bij de jeugd een belangrijk punt. In dat kader wordt er op 8 april een jeugdtrainings- en opstapdag georganiseerd. Verder is er een goed gevulde kalender met o.a. de nationale wedstrijden in het weekend van 6 en 7 mei, een trainingsweekend in het buitenland, circuit onderhoudsdagen, clubcross met feestavond en een bowlingavond.
In het bestuur was Voorzitter Bert aftredend. Hij werd met aplaus herkozen voor een volgende periode. Wel gaf Bert aan na die periode te willen stoppen. Verder denkt het bestuur dat het goed zou zijn als het bestuur, voor de continuïteit weer wordt uitgebreid van 5 naar 7 leden. Ze roepen leden daarom op zich kandidaat te stellen voor een functie in het bestuur.

Al met al was het weer een vruchtbare vergadering die vlot verliep en rond kwart over 10 na een rondvraag door de voorzitter kon worden gesloten.

Berichten gemaakt 164

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven