Jaarvergadering MCC de Streekrijders 2022

Veel te bespreken na een jaar zonder (2021) jaarvergadering

Het bestuur

Donderdag 6 oktober werd de jaarvergadering van onze vereniging gehouden. Het bestuur had nu voor de Beurs als locatie gekozen. Fijn voor jullie verslaggever omdat het op loopafstand was, maar de ruimte was helaas erg beperkt omdat er ook een biljardavond was en de grote zaal daardoor niet gebruikt kon worden.
Op de agenda stonden de gebruikelijke punten voor een jaarvergadering zoals de notulen van de vorige vergadering, de ingekomen stukken, de financiën en het verslag van de kascontrolecommissie, en een algemeen jaarverslag.
Verder werd er uitvoerig gesproken over de toekomst van onze vereniging en met name over, hoe zorgen we voor jonge aanwas. Hoewel dit een probleem is voor veel vereniging geld dit zeker ook in de motorcross.
Ook de nieuwe wet: Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) waarin het onder andere gaat over hoofdelijke persoonlijke aansprakelijkheid als er wat misgaat, kwam uitvoerig aan bod. Dit was de belangrijkste reden (ondanks dat daar een fikse kostenpost mee gemoeid was) van het bestuur om de oude speeltoestellen te vervangen door een nieuw gecertificeerd toestel. Om die reden werd ook voorgesteld om een lidmaatschap bij de KNMV aan te vragen zodat ook een gastrijder met een KNMV licentie verzekerd is op ons circuit. Omdat we te allen tijde een MON vereniging zullen blijven en het nadrukkelijk niet de bedoeling is om KNMV wedstrijden te gaan organiseren stemde de vergadering in met dit voorstel.
Een apart agendapunt was een voorstel om de loop van het circuit aan te passen. Er waren 2 opties uitgewerkt, maar een grote meerderheid van de vergadering vond toch dat de huidige layout het beste is wat je op het beperkte stukje grond kunt realiseren. Wel moet er meer aandacht komen voor het intact houden van vorm van de hindernissen (springbulten ed).
In de pauze werden Koen Hoeijmakers en Rick Boekestijn nog in het zonnetje gezet vanwege hun 25 jarig lidmaatschap van onze vereniging en was er aandacht voor Teun den Mulder die opnieuw een kampioenschap in de wacht heeft gesleept. Nu bij de MX Open nationalen.

Al met al weer een uitvoerige vergadering die rond kwart voor elf na een rondvraag door onze voorzitter werd afgesloten.Berichten gemaakt 162

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven