Jan Hoeijmakers overleden

Vandaag ontvingen we het droevige bericht dat ons clublid Jan Hoeijmakers vanmorgen  op 71 jarige leeftijd is overleden. Jan was al geruime tijd ernstig ziek en heeft deze wedstrijd niet kunnen winnen. Hij  werd in 1992 lid van onze vereniging omdat hij het motorcrossen weer wat wilde oppakken. In zijn jonge jaren was Jan al een fanatiek crosser. Hij begon bij de toen nog wilde bond de Gelimbra (nu MON), maar stapte na enige tijd over naar de KNMV waar hij het tot senior schopte en samen met de Nederlandse top zijn wedstrijden reed. Hoewel hij altijd graag op de achtergrond bleef heeft Jan voor onze vereniging erg veel betekend. De regeninstallatie, waarmee we tegenwoordig het hele circuit kunnen sproeien, is er door toedoen van Jan gekomen. Jan regelde voor weinig geld de materialen bij zijn werkgever en zorgde voor het aanleggen van het leidingwerk.
Toen er ergens een groot aantal coniferen e.d. opgeruimd moesten worden wist Jan daar wel een plek voor. Samen met zijn maatje legde hij daarmee een mooie groenwal aan langs ons startterrein en rennerskwartier. 

 

Jan, dank voor alles,  we zullen je missen..

We wensen zijn vrouw Jo en dochter Kim heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.   

 

 

 

Jan begin jaren 70 op de toen populaire CZ
In 2015 genoot Jan op zijn Yamaha vooral als de baan wat vlak was.
Berichten gemaakt 165

2 gedachten over “Jan Hoeijmakers overleden

 1. Familie en vrienden gecondoleerd met het overlijden van Jan. Wij hebben veel mooie herinneringen mogen overhouden aan Jan tijdens onze mooie hobby motorcross, Jan bedankt voor alles.

  Familie Hoeijmakers
  Twan & Trudy
  Koen & Elsa
  Roy & Lucy
  Ilse & Robin

 2. Ook van ons familie en vrienden gecondoleerd met het overlijden van Jan. Hij is altijd een markant figuur geweest binnen de club en zijn passie voor de club en het crossen was geweldig. Jan ik hoop dat je van boven nog af en toe meekijkt en bedankt voor alles.
  Voor Jo en Kim en de rest van de familie veel sterkte in deze moeilijke tijd

  Familie Philipsen

  Eric en Annemiek
  Jens
  Jikke

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven