Jim Nijssen 4e in Reusel (21 okt.)

archiefbeeld van Jim Nijsen

Het is de laatste tijd wat magertjes voor wat betreft de deelname van Streekrijders op de wedstrijden van MON. Ondanks dat kunnen we toch weer melding maken van een uitstekende prestatie van Jim Nijsen bij de MX Open nationalen in Reusel. Jim scoorde een prima 4e plaats algemeen maar stond daarmee helaas weer net naast het podium. De starts waren in beide manches niet super, maar ook in beide manches zat Jim er al na een paar ronden goed bij. De eerste manche klom hij van de 10e naar de 2e plaats, moest daarna wel weer wat plaatsen inleveren (conditie?) en werd 5e. De 2e manche moest Jim zelfs van de 13e plaats komen maar lukte het toch om als 4e te eindigen. 

Bert Alards streed zijn strijd opnieuw bij de combi klasse van de dames en de veteranen. Hij wist zich na de start beide manches te verbeteren. De 1e manche kwam hij van de 24e terug naar de 18e plaats en de 2e manche van de 18e naar de 16e plaats. Algemeen werd Bert daarmee de 11e veteraan. 

Roy Hoeijmakers zit het niet mee de laatste wedstrijden. Het zijn technische problemen die er al enkele malen voor zorgen dat Roy de finish niet haalt. Ook in de sterk bezette Inter-klasse in Reusel moest Roy zelfs 2 x vroegtijdig de baan verlaten. Net als in een eerdere wedstrijd was het cdi kastje het probleem. Hopelijk kan Roy aanstaande zondag bij de Galvincup in Meijel het seizoen nog met een goed resultaat afsluiten.  

Berichten gemaakt 165

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven