Koen en Freek rijden een proefrondje op Assen

Afgelopen zondag mochten Koen Gubbels en Freek Brugmans samen met enkele wapenbroeders,  een rondje proefrijden op het GP circuit, waar Jeffrey Herlings wereldkampioen werd in de MX GP klasse. 

Freek legt uit waarom ze in die bevoorrechte positie verkeerden.

Beste streekrijders,

Allereerst leuk om zoveel bekende gezichten in Assen gezien te hebben. Zoals bij de meeste bekend zijn wij beide werkzaam bij Defensie. Sinds dit jaar zijn we rijder bij het enduro team van de Luchtmobiele Brigade. 

Dit is een team wat bestaat uit:

– 5 rijders

– 4 verzorgers

We gaan deelnemen aan de enduro’s in het ONK. En zullen gaan rijden in de N2 klasse. Buiten de enduro’s geven we als team ook training aan militaire rijders op groene motoren ( KTM lc4 400 cc ), en militairen van de Koninklijke Marechaussee ( KTM 450 exc ), om zo hun terreinvaardigheid en beheersing te vergroten. Buiten dat staan we op diverse evenementen en shows voor promotie, werving en deelname. Omdat het zand dat is gebruikt op het mx circuit van Assen afkomstig was van het militaire oefenterrein daar in de buurt, waren wij hier ook van de partij. Hoe vet was het dan ook om tijdens de kampioenswedstrijd van Herlings voor zo’n groot publiek 2 rondjes te mogen rijden.

Grtjs Freek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Berichten gemaakt 165

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven