Laatste Nieuws

  • Het jaarlijkse MON motorcrossweekend op de Reulsberg is voor 2023 vastgesteld op 7 en 8 mei
    Zet deze datum al vast in je agenda.
    De volledige kalender van de MON vind je op https://mon.nl/wp-content/uploads/2022/12/Sportkalender-2023.pdf

  • 16 december was de jaarlijkse bowlingavond. Helaas heeft jullie verslaggever verstek moeten laten gaan en zijn er geen actiefoto’s beschikbaar. Maar goed ingelichte bronnen hebben gemeld dat het weer een leuke avond was. Er werd gestreden in 3 groepen te weten; jeugd, middelbare leeftijd en oude….. Winnaar was opnieuw Paul Litjens. Omdat Paul ook al in 2021gewonnen had ging de wisselbeker naar Bart Verstraaten die 2e was. Bart organiseert dan ook de volgende versie.

  • De jaarvergadering 2023 zal in februari worden gehouden. de exacte datum zal nog door het bestuur bekend gemaakt worden.

  • 11 december 2022 vond de jaarlijkse kampioenenhuldiging van De MON plaats. Daar werd ook onze Teun gehuldigd voor zijn kampioenschap in de MX Open nationalen klasse.

  • A.s. zaterdag en zondag 7 en 8 januari vind er op de Reulsberg een heus crosscountry weekend plaats. Door een aantal enthousiastelingen is er een indrukwekkend parcours uitgezet binnen en over het crosscircuit, met smalle doorgangen, steile hellingen en afdalingen, natuurlijke en kunstmatige hindernissen en wellicht dat het weer nog zal zorgen voor een heuse waterbak. Het maximale aantal deelnemers is voor beide dagen vastgesteld op 40 en dat aantal is inmiddels ook al bereikt. Het wordt een hele uitdaging voor de deelnemers om het parcours zonder kleerscheuren af te leggen. Een evenement dus voor diehards die niet bang zijn voor wat kou en een nat pak. Gelukkig zorgt de organisatie voor warme koffie, erwten en tomatensoep en wellicht nog een lekkere bokworst. Ook toeschouwers worden uitgenodigd om de verrichtingen van de deelnemers te komen bekijken.
Berichten gemaakt 164

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven