Motorcrossseizoen 2017 afgesloten.

Storm in Wanssum

Motorcrossseizoen 2017 zit er weer op. Afgelopen zaterdag werd de laatste clubcross Lottum-Wanssum_Horst verreden op de Reulsberg. Een verslag hiervan volgt een dezer dagen op deze site. Alle foto’s vind je onder; https://www.streekrijders.nl/clubcross-horst-04-11-17-prijsuitreiking/

 

 

 

Tijdens de nationale MON competitie hebben de Streekrijders het weer goed gedaan.

Roy op weg naar de 5e plaats op de Reulsberg

Bij de MX Open Inters behaalde Roy Hoeymakers, ook al vond hij dit jaar het plezier belangrijker dan het resultaat, opnieuw de derde plaats. Deze plaats wist hij veilig te stellen tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen in Meijel, ondanks het vroegtijdig beëindigen van deze wedstrijd vanwege een valpartij in de eerste manche.   

Nick op dreef in Berghem

Bij de 85 cc hoge wielen (jeugd) scoorde Nick van Loon de 5e plaats. Nick streed lang voor de titel maar moest de laatste 4 wedstrijden missen omdat hij een vinger gebroken had. Helaas… volgend jaar zien we Nick bij de 125 cc jeugd.

Goede seizoensstart voor Jamie

Jamie Litjens debuteerde dit jaar bij de MX 2 junioren en gaf daarbij  meteen zijn visitekaartje af door op de 6e plaats te eindigen. Volgend jaar zal Jamie waarschijnlijk wel over moeten stappen naar de MX 2 senioren. 

Overige klasseringen;

60 cc kleine wielen
Roan van Vegchel 20e

85 cc grote wielen
Storm Alards 9e

MX 2 junioren
Niels Wanten 21e
Stan Hermse 63e
Bas Haegens 65e
Bert Alards 69e
Ilse Hoeijmakers 76e

Veteranen klasse
Bert Alards 26e

MX Open nationalen
Jim Nijssen 67e

 

 

 

 

 

 

 

Berichten gemaakt 162

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven