MXon op de Reulsberg voor herhaling vatbaar.

Door Luc Boekestijn

In het laatste weekend van september was de MX Off Nations in Assen en als echte motorcross liefhebber wil je daar natuurlijk bij zijn. Alleen de kosten waren nog al aan de hoge kant en tijdens het 5 uur momentje op de zaterdagmiddag ontstond er een leuk idee. We gaan een digitaal scherm huren bij Lumar verhuur in Horst van 3 bij  5 mtr. Op zaterdagmiddag houden we een besloten clubcross en aansluitend een BBQ. Hierna op zaterdag avond kijken we de kwalificaties terug en op zondag de wedstrijd.

Alles werd in gang gezet, het scherm van Lumar kwam er, met Frank als ITer voor het inetrnet en Charl voor een zeer luxe BBQ begon het te lopen. Het weekend kwam eraan en helaas was er veel regen voorspelt maar dat kon de pret niet drukken. De clubcross werd tussen de buitjes door gereden en Charl had echt alles uit de kast gehaald om een perfecte BBQ te serveren.

Wat was dit smullen.

s’Avonds de kwalificaties teruggkeken waarbij Team NL ondanks de slechte startpositie nog knap 2e werd met daardoor super vooruitzichten voor de wedstrijd op zondag.
Natuurlijk werd bij het vuur gezellig gekletst onder het genot van een biertje. De meeste bleven toch slapen dus de auto was geen probleem.                             
Op zondagochtend hebben we een gezond ontbijt gehad met genoeg eieren en spek. Hierna een boswandeling om toch weer een beetje fris te worden en te genieten van de rust op de Reulsberg. s’Middags hebben we gezamelijk heerlijk genoten van de wedstrijden en kunnen zien hoe Team NL voor het eerst in de geschiedenis de Nations won. Glen, Jeffrey en Calvin waren super en het was prachtig hoe iedereen mee genoot. Ik denk dat ze het gejuich vanaf de Reulsberg nog wel in Assen hebben gehoord.

Tussendoor werden de laatste resten van de BBQ opgemaakt zodat we na zessen weer allemaal met een fijn gevoel naar huis konden. Alles was toen weer keurig opgeruimd. De geluiden gingen al dat we dit komend jaar weer moeten doen, we zullen wel zien.

Berichten gemaakt 165

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven