Nationale wedstrijd 5 en 6 sept. op de Reulsberg

Nog 2 weken en dan is het zover. Na een lange tijd van onzekerheid is het de MON enkele weken geleden toch gelukt om nog een mooi gevulde kalender voor het najaar in mekaar te zetten. Aan deze kalender dragen ook de Streekrijders hun steentje bij. Zaterdag 5 en zondag 6 september staan er een jeugdwedstrijd en een nationale wedstrijd gepland op de Reulsberg. Omdat de organisatie in corona tijd toch een stuk ingewikkelder zal zijn dan we gewend waren is er samenwerking gezocht met MAC Wanssum. De MAC is vanwege de beperkte beschikbaarheid van hun circuit niet in de gelegenheid om een eigen wedstrijd te organiseren en is blij dat ze op deze manier kunnen bijdragen aan een enigszins succesvol motorcross seizoen.

Beide dagen zijn voorzien van een goed gevuld programma;

Zaterdag; volledig jeugdprogramma aangevuld met de natte zuiger, de TM cup en de vrije klasse.
Zondag; 125 cc Cup, Dames, MX2 junioren, MX 2 nationalen/inters, MX 2 senioren, MX Open inters, MX Open junioren, MX Open senioren en de veteranen.

Om de verspreiding van Corona te voorkomen zijn er met de Gemeente de nodige maatregelen afgesproken die er voor moeten zorgen dat de standaard regels zoals een maximaal aantal bezoekers,1,5m afstand, handewassen e.d. kunnen worden nageleefd.

Ondanks al deze maatregelen en extra inspanningen hopen de organiserende verenigingen er toch een mooie crossdag van te kunnen maken.

Berichten gemaakt 165

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven