Oktoberfest im Frühling, es war Wahnsinn

De Zuid Limburgse band Wahnsinn en onze eigen Da Ma Zoeë maakten er een geweldige show van.

tent 21
De tent was maar net groot genoeg

Na maanden van voorbereiding was het afgelopen zaterdag dan eindelijk zo ver, het feest kon beginnen. De commissie onder leiding van Luc, had er alles gedaan wat er gedaan kon worden. Aan de voorbereiding kon het in elk geval niet liggen. Met medewerking van LUMAR en Horst Verhuur was motorcrossterrein de Reulsberg omgetoverd tot een heus feestterrein, de entourage was perfect.

Wahnsihn was waanzinnig
Wahnsihn was waanzinnig

En de vele kaarsjes hadden er voor gezorgd dat de voorspelde regendag werd ingeruild voor weliswaar frisse maar droge dag en avond. Ideaal voor een feestje waar de temperatuur vanzelf de hoogte in zou schieten. Tegen 8 uur begonnen de eerste bezoekers binnen te komen en was het aan DJ Hay Vissers om de gasten op te warmen voor wat nog komen ging.

De tent was
De tent was vol.

In de loop van de avond telde de kassa ruim 400 ingeleverde en verkochte entree kaarten en was de tent heel goed gevuld met feestvierders.

Zangeres Andre(a) Berg
Zangeres Andre(a) Berg

Nadat er nog even aandacht was voor ons 40 jarig jubileum van de Streekrijders en Joop Kleeven als oprichter en zijn even zo lange bestuurslidmaatschap in het zonnetje was gezet, deed Hay Vissers rond 9 uur de aankondiging dat de Rosentaler voor deze avond, vanwege familiare problemen, hadden moeten afzeggen maar dat ze wel zelf voor een vervangende band hadden gezorgd.

Het was de zuid Limburgse band “Wahnsinn” die er met hun show werkelijk een waanzinnige avond van maakten. Toen later op de avond ook nog Rob Zanders samen met Sharon en Daniëlle met hun act als “DaMaZoeë het podium en de biertafels beklommen, stond de tent op z’n kop. Het was werkelijk een geweldige avond. En diegenen die dit hebben gemist mogen daar terecht spijt van hebben. Mannen van het organiserend comité zeer bedankt voor dit mooie feest.

 

Venice in Stadsschouwburg Nijmegen Venice in Stadsschouwburg Nijmegen Venice in Stadsschouwburg Nijmegen Venice in Stadsschouwburg Nijmegen Venice in Stadsschouwburg Nijmegen Venice in Stadsschouwburg Nijmegen

Berichten gemaakt 164

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven