Ook in Deurne Streekrijders op het podium.

Jenairo voelt zich thuis in het zand

Afgelopen weekend waren de Rijders van MON te gast op het mooie Galgenberg Circuit van Motorclub Deurne.
De zaterdag was voor de jeugd, en ook nu waren er weer podiumplaatsen voor onze clubgenoten.
Bij de 85cc grote Wielen was het “weer” Jenairo Beerens die de grootste beker mee naar huis mocht nemen.
Bij de 50 automaten stond het inmiddels bekende Streekrijders trio Brent Verleng, Jayden de Wijs en Jax Hendrix weer aan het starthek. Zie werden resp. 4e, 11e en 19 in de einduitslag.
Roan van Veghel hield de Streekrijders kleuren hoog bij de MX2 jeugd en scoorde daar een 11e plaats algemeen.

Van Daisy Cox ontving ik weer een mooi verslag van de verrichtingen van onze Streekrijdertjes in de Beginnersklasse.

Verlag van Daisy;

en wanneer stapt Liam over?

Ties en Liam weer podium gepakt voor de Steekrijders!

Ties en Liam staken deze keer echt met kop en schouders boven de rest uit met weer een 1e en 2e podiumplaats!

Tijdtraining Ties 1 Liam 3 en Sophie 6

1e manche had Ties een goede start en ging als 2e de bocht door en wist al in de 2e bocht door te stoten naar een 1e plaats en weg te rijden van de rest van het veld om weer als eerste over de finish te komen met ruime voorsprong.

Liam had ook een goede start en reed de eerste 2 rondes op een keurige 4e plaats maar daar was hij zelf niet tevreden mee en ging even flink gas geven om uiteindelijk als 2e over de finish te komen!

Sophie had een goede start maar moest in de eerste bocht toch wat inleveren en kwam in de eerste ronde door op een 11e plaats, maar kreeg het toch nog voor elkaar om als 8e over de finish te komen!

Ties
over naar de 65 cc grote wielen

In de 2e manche was Ties niet heel slecht weg maar kwam niet fijn door de eerste bocht en moest dus even op jacht naar Liam, die kopstart pakte. Samen hebben ze een super mooie strijd geleverd! Dit was echt prachtig om deze 2 Streekrijders te zien vechten voor de 1e positie. Uiteindelijk moest Liam Ties toch laten gaan en reed Ties er alsnog vandoor, maar Liam werd ook in de 2e manche keurig 2e!
Sophie was goed weg en kwam in de eerste ronde door als 9e en wist verder in de wedstrijd nog 2 plaatsen naar boven te rijden!
Ties heeft deze week aangegeven dat hij bij de grotere mannen wil gaan rijden en we respecteren zijn besluit en gaan daar dit jaar kijken of hij daar een mooie aansluiting kan vinden! We zijn natuurlijk trots op hem met alle mooie resultaten die hij heeft laten zien en super trots! Dus hij gaat de Beginnersklasse verlaten!

Einduitslag MON Deurne Ties 1 Liam 2 en Sophie 8

Box van Ties voor clubgenoot Liam

Op zondag werd de MON 24 MX nationale wedstrijd verreden. Enige Streekrijder(ster) aan de start was Shane Jansen. Ze reed bij de MX2 junioren, waar ruim 80 inschrijvingen waren. Via de serie’s kwam ze in de B finale, maar moest daar helaas al in de eerste ronde de motor aan de kant zetten.

Berichten gemaakt 165

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven