Over

Welkom op de website van Motor Cross Club “MCC de Streekrijders” uit Horst in de provincie Limburg!

De Streekrijders is opgericht in 1976. De statuten van de vereniging zijn notarieel vastgelegd en voor het laatst gewijzigd in 2001.

De vereniging heeft momenteel circa 80 leden.

Lidmaatschap  van de Streekrijders is mogelijk voor inwoners van de Gemeente Horst aan de Maas. Verdere informatie over hoe je lid kunt worden en onder welke voorwaarden kun je elders op deze site vinden.

De Streekrijders is aangesloten bij Motorsport Organisatie Nederland ( MON ). Hierdoor is het voor de leden van de Streekrijders mogelijk deel te nemen aan wedstrijden in diverse motorcross categorieën, variërend van 50 cc automaten tot MX2 motoren (125cc 2-takt en 250cc 4-takt) voor de jeugd van 6 t/m 17 jaar en MX Open en MX2 solomotoren, zijspannen en quads voor de volwassenen van 15 t/m 70 jaar. Onder auspiciën van M.O. Nederland worden jaarlijks ca. 80 motorcross-evenementen georganiseerd in geheel Nederland. Voor meer informatie over M.O. Nederland zie www.mon.nl.

De Streekrijders beschikt over een eigen wedstrijd/trainingscircuit, “de Reulsberg” genaamd. Dit circuit ligt aan de Witveldweg 92 in Horst aan oostkant langs de A73 ter hoogte van Horst. Vanwege beperkingen in de milieuvergunning is training uitsluitend mogelijk voor leden van de vereniging.

Jaarlijks organiseren we minimaal een jeugd en een nationale wedstrijd onder auspiciën van M.O.Nederland. Vaak zijn dit er ook van beiden twee. Samen met M.C. Lottum en M.A.C. Wanssum organiseren we jaarlijks ca. 3 á 4 clubwedstrijden, zowel voor de jeugd als voor de groten.

Daarnaast houden we natuurlijk ook van gezelligheid en organiseren daarom o.a. een jaarlijkse feestavond, een barbeque en een bowlingavond en bij voldoende animo een gezamenlijk weekend crossen op een buitenlands circuit.

Van onze leden verwachten we dat ze allemaal hun steentje bijdragen aan de vereniging. Dat betekend, mee doen aan evenementen zelf, maar ook aan de voorbereidingen en het organiseren daar van.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven