Pakt Storm Alards de titel bij de 65 cc grote wielen in Dongen??

A.s. zondag zijn de laatste wedstrijden van het MON MX seizoen 2016. De jeugd rijdt dan de traditionele seizoensafsluiting in Dongen en Meijel organiseert de laatste wedstrijd die meetelt voor de kampioenschappen op nationaal niveau. In Dongen moet Storm Alards aan de bak om het kampioenschap bij de 65 cc grote wielen binnen te halen. Het is enorm spannend, bruto heeft Storm een puntje achterstand op rivaal Valentino Besselink. De 2 slechtste manche resultaten mogen worden afgetrokken, dat beschouwd staat hij 3 punten achter (netto dus). Als het Storm lukt beide manches voor in mee te draaien en voor Valentino te eindigen wordt hij de nieuwe kampioen en dat zou toch wel heel gaaf zijn. Veel succes Storm!!!

Voor Roy Hoeijmakers wordt het wat minder spannend in Meijel. Hij kan geen eerste meer worden in het kampioenschap bij de MX Open Inters en staat vrij degelijk op de 2e plaats. Een klassering bij de eerste 10 is voor Roy voldoende om die 2e plek voor zich op te eisen. Maar je weet het maar nooit, het blijft een mechanische sport en een ongeluk(je) zit in een klein hoekje. Als het Roy echter lukt is hij weer een plekje naar voren opgeschoven t.o.v. 2015. Ook voor Roy dus; veel succes a.s. zondag.

Dit geld natuurlijk ook voor de andere Streekrijders want er zijn zeker nog enkele klasseringen die het vernoemen meer dan waard zijn. Bijvoorbeeld; Nick van Loon staat op een uitstekende 5e plaats bij de 85 cc kleine wielen en Jim Nijssen  staat 7e bij de MX Open nationalen.

De Streekrijders zijn nu al trots op jullie.

Berichten gemaakt 165

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven