Richard ziet Abraham

Richard Jakobs is vandaag (12-07-20) 50 jaar geworden en hij wil dat ook de Streekrijders hier goede notie van nemen. Daarom had hij gisteren na de zaterdag training een heerlijke barbeque geregeld voor zijn crossvrienden. Het weer was hem goedgezind waardoor alle ingrediënten aanwezig waren om er een gezellige avond van te maken, weliswaar op 1,5 m afstand, maar dat mocht de pret niet drukken. Met een lekker stukje vlees, en een lekker biertje konden bij een klein kampvuurtje de oude crosskoeien weer eens lekker uit de sloot worden gehaald.
Richard werd in 1987 lid van onze vereniging, maar voor dat dat kon moest een delegatie van het bestuur eerst even bij vader Jakobs op audiëntie, want die wilde toch wel eerst weten waar Richard zich mee in wilde laten. Gelukkig zaten er toen al verstandige mensen in het bestuur en is dat dus goed gekomen. Na het opdoen van de nodige trainingservaring trok Richard de stoute schoenen aan en werd er een startbewijs bij de 250 cc junioren aangevraagd. Dat heeft hij volgehouden tot hij een eigen paprika teel bedrijf ging opstarten en dat niet kon combineren met het wedstrijd rijden. Vanaf die tijd is Richard (als het weer goed genoeg is) elke zaterdag op de Reulsberg te vinden om daar met zijn crossvrienden de nodige rondjes te rijden. Van 1994 tot en met 2012 heeft Richard ook nog in het bestuur van de club gezeten en daarvan 14 jaar het secretariaat onder zijn hoede gehad.
Richard, bedankt voor de lekkere barbeque, en hopelijk komen we je nog lang tegen tijdens de trainingen op onze mooie Reulsberg en alle andere clubactiviteiten.

Proficiat Richard!

Berichten gemaakt 165

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven