Roan v Vegchel kan toch niet helemaal zonder MON.

Roan heeft het schakelen nu wel onder de knie.

Ik had het even niet in de gaten, maar omdat Roan van Vegchel geen startbewijs heeft bij de MON heb ik niet naar de uitslagen bij de 65 cc gekeken. Had ik dat maar wel gedaan want dat had ik gezien dat Roan daar toch aan de start stond. Hij deed dat met een introductie startbewijs dat recht geeft op deelname aan 3 MON wedstrijden. En hij deed het voortreffelijk. Bij de 65 cc kleine wielen wist hij beide manches te winnen. Het lijkt er even op dat “oude tijden” herleven, voor zover je 2015 oude tijden kunt noemen. Toen pakte Roan regelmatig een 1e plaats en werd hij kampioen bij de 65 cc automaten. Zou het dan toch beter zijn om maar een volledig MON startbewijs te pakken????  

Berichten gemaakt 123

Geef een antwoord

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven