Streekrijder Teun den Mulder weer 1e

Teun super sterk bij de MX 2 senioren. 4 Overwinningen in de laatste 5 wedstrijden

Teun den Mulder rijdt momenteel super sterk bij de MX2 senioren. In Berghem pakte hij afgelopen zondag de 4e overwinning in de laatste 5 wedstrijden. De 1e manche leidde hij van start tot finish. De 2e manche kwam Teun na een matige start als 10 door maar wist na een sterke manche toch nog als 2e over de finish te gaan. In dezelfde klasse was het weer vallen en opstaan voor Nick van Loon. De eerste manche resulteerde dit in een 10 plaats, de 2e manche werd hij 8e, en daarmee algemeen 7e. Zonder valpartijen of andere tegenslag moet Nick ook zeker bij de top 5 kunnen zitten.

Teun legt de motor lekker plat.

Roy Hoeijmakers was ook weer van de partij in Berghem. Nadat hij vanwege blessures 5 wedstrijden aan de kant moest blijven deed hij het verrassend goed. De eerste manche ging Roy nog terughoudend van start en kwam als 16e door. Daarna wist hij zich gestaag een weg naar voren te knokken om als 5e over de finish te gaan. Dat de conditie er ook wel wat onder geleden heeft bleek de 2e manche, waar Roy als 2e aan de wedstrijd begon maar van lieverlee toch plaatsen in moest leveren om als 8e te eindigen. Maar toch een keurige 6e plaats.

Keurige 6e plaats voor Roy.

Jamie Litjens stond aan de start bij de MX Open senioren. De eerste manche ging het een paar keer mis waardoor Jamie niet verder kwam dan de 11e plaats. De eerste manche kwam hij als 4e het bos uit, maar moest gedurende de manche helaas nog 2 plaatsen inleveren en werd daardoor 6e (8e algemeen)

Bij de MX2 junioren waren vader en zoon Alards weer van de partij. De eerste manche begon Storm achterin en klom op naar de 8e plaats op de streep. In zijn opmars kwam hij halverwege zijn vader tegen die een goede start had, maar langzaam terugviel en 17e werd. De 2e manche werd door beiden constant gereden en eindigde Storm als 9e en werd daarmee algemeen nog keurig 6e. Vader Bert werd 16e en ook algemeen 16e.

Fraaie sprongen van Storm

Berichten gemaakt 165

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven