Streekrijder Ties Schattefor eerste bij de beginners in Zijtaart

De grootste beker is voor een trotse Ties

Ons kersverse Lid Ties Schattefor uit Velden pakte gisteren, tussen 18 deelnemers, de overwinning in de beginnersklasse 65-85 cc tijdens de MON de jeugdwedstrijd in Zijtaart. In de tijdtrainer reed Ties nog de 2e tijd. In de eerste manche kwam hij als derde uit de startblokken maar stootte al snel door naar de eerste plaats om die daarna niet meer af te staan. De 2e manche pakte Ties meteen de kop en ging uiteindelijk met een forse voorsprong over de finish. Een uitstekende start van het nieuwe seizoen. Ties gefeliciteerd met dit mooie resultaat.
Eveneens in deze klasse werd Sophie Houba met een 5e en een 6e plaats in de manches zeer verdienstelijk 6e algemeen.
Bij de 50 cc automaten behaalde Brent Verleng in een veld van 23 deelnemers een keurige 7e plaats algemeen. In de manches eindigde Brend als 7e en 10e. Jayden de Wijs eindigde beide manches net een plaatsje achter Brent maar moest in de einduitslag genoegen nemen met de 9e plaats.
In de grootste klasse bij de jeugd, de MX2 jeugd vertegenwoordigd Shane Janssen de Streekrijders. Helaas moest ze de eerste manche al snel de strijd staken en kon ze de 2e manche niet meer aan de start verschijnen.

Al met al is er weer een aardige vertegenwoordiging van de Streekrijders jeugd op de MON wedstrijden.

Berichten gemaakt 165

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven