Streekrijders bedankt!

Vorige week donderdag hadden we weer een bestuursvergadering. Voor de aardigheid hadden we afgesproken in de eetgelegenheid van Luc en Laura (Meet2Eat) in Blerick. Na een rondleiding door dit prachtige etablissement begonnen we aan de vergadering. Belangrijkste agendapunten waren, de planning van de wedstrijden voor 2017 omdat a.s. donderdag de kalendervergadering van de MON is en de opties die er zijn voor het oplossen van het probleem met ons rennerskwartier nu Ger van Ooijen te kennen heeft gegeven dat we zijn grond niet meer mogen gebruiken. Nadat Luc ons had getrakteerd op zijn specialiteit, zelf gebakken bitterballen, werd ik bij de rondvraag volledig verrast door de mededeling dat er afgelopen vrijdag om 17.10 u. een taxi bij ons thuis voor de deur zou staan die Mia, mij en de kinderen zou komen ophalen voor ….??? foto-2De taxi bracht ons naar de prachtig vernieuwde “Letste Gulden”, waar het volledige bestuur met partners al aanwezig was (zij wisten blijkbaar wel overal van). Na een korte toespraak van vice voorzitter Luc, konden we aanschuiven voor een heerlijk diner. We konden genieten van diverse kleine voorgerechten, heerlijke soepjes, en diverse hoofdgerechten naar behoeven zelf op te scheppen met zicht op de kok en zijn keuken. Aansluitend waren er nog vele toetsen die geproefd konden worden. Kan niet anders zeggen dan geweldig lekker en gezellig. Na dit diner stond de taxi weer voor en gingen we op weg naar de volgende locatie, onze eigen accommodatie op de Reulsberg, zo bleek al snel. imag0117Daar werden we ontvangen door de in grote getale opgekomen leden van ons clubje. Na de nodige handjes en kusjes nam opnieuw onze vice voorzitter Luc het woord en werden we verrast met de onthulling voor een prachtig schilderij van de hand van Toon Christiaans, met mijzelf als leidend voorwerp. Daarna was het tijd om, onder het genot van een stukje vlaai en een drankje de nodige herinneringen op te halen van de 40 jaar dat ik me al bezig heb mogen houden met die mooie club  “de Streekrijders”.

 

foto-6

Mia en ik vonden het een prachtige afsluiting van van een even prachtig jubileumjaar waarbij we met z’n allen hebben kunnen genieten van diverse motorcrossgerelateerde activiteiten.

Allen hartelijk dank daarvoor. 

Mia, Joop en de kinderen.

 

Berichten gemaakt 165

3 gedachten over “Streekrijders bedankt!

  1. Ja was een heel gezellig en verdiend feestje voor Joop en zijn gezin.
    we hebben een prachig jubileumjaar achter de rug, waar ik met veel
    plezier en voldoening aan terug denk!

  2. Ja Joop het was een gezellige avond, waar we jou toch even mooi in het midden punt konden zetten. Dit heb jij en je familie ook gewoon verdiend!!

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven