Streekrijders in de BeNeDu cup in het Duitse Wisskirchen

Voorafgaand aan de IMBA Open klasse op 1e Pinksterdag streed de zaterdag de jeugd uit Duitsland België en Nederland om de BeNeDu Cup. Onder hen ook een aantal Streekrijders. De wedstrijden in de verschillende klassen worden verreden over drie manches.
Bij de 50 cc mini Was Brent Verleng van de partij. Hij voelde zich gaandeweg steeds beter thuis op de harde baan. Dat bleek ook uit de resultaten in de manches (8e-6e-4e) en werd keurig 5e algemeen.
Bij de 85cc grote wielen liet Jenairo Beerends zien ook op een harde buitenlandse baan goed uit te voeten te kunnen. Na een 1e en twee 2e plaatsen in de manches mocht hij ook in Wisskirchen weer de grootste beker in ontvangst nemen.
Roan van Veghel reed bij de MX2 jeugd. Hij kwam algemeen helaas niet verder dan de 28e plaats, omdat hij de 2e manche al vroegtijdig de motor langs de kant moest zetten.

Van Daisy Cox kreeg ik onderstaand verslagje van de verrichtingen van Liam van Veghel en Ties Schattefor, die beiden zijn overgestapt naar een hogere klasse.

De Streekrijders Ties en Liam gingen naar Wisskirchen.

Beide mannen hebben gereden voor de BeNeDu Cup, Liam bij de 65cc kleine wielen en Ties bij 65cc grote wielen.
Het was voor de mannen hun eerste wedstrijd in deze klasse, die behalve voor de BeNeDu Cup ook meetelt voor het NK van de MON. Voor beiden is de vuurdoop goed verlopen! Ze lieten allebei super gave dingen zien en hadden een mooie aansluiting bij de rest van het veld!
Dit keer geen podium voor deze mannen maar wel sprongen beiden voor zichzelf naar de Top! ( zie foto’s )

Trots op wat deze mannen hebben laten zien en Liam werd keurig 11e en Ties 15e in hun eigen klasse!

Op naar Wanssum!

Berichten gemaakt 162

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven