Streekrijders in Lottum goed vertegenwoordigd.

Liam 2e en Ties 3e, proficiat met dit mooie resultaat.

Een flink aantal Streekrijders waren afgelopen zaterdag naar Lottum getogen om daar deel te nemen aan de MON Prox jeugdwedstrijden en de klassen voor de liefhebbers die aan het jeugdprogramma waren toegevoegd. Dit was natuurlijk ook een uitstekende generale repetitie voor de wedstrijden van komend weekend op onze eigen Reulsberg in Horst.

Bij de 50 cc mini motoren stonden Streekrijders Brent Verleng, Jayden de Wijs en Jax Hendrix achter het starthek. Met een 5e en een 9e plaats scoorde Brent het beste met een algemene 7e plaats. Jayden noteerde de 11e en de 10 e plaats wat resulteerde in 10e algemeen. Jax werd 2x 18e en daarmee ook algemeen 18e

Daisy Cox verzorgde een mooi verslag van de de prestaties van de Streekrijders bij de 65 cc kleine wielen, waarin Ties Schattefor, Liam van Veghel en Sophie Houba deelnamen.
Verslag van Daisy: In de training reed Ties een 2e tijd en Liam een keurige 4e en Sophie reed de 8e trainingstijd. Op naar de manches.
Ties en Liam reden mooie constante rondes en reden weg van de rest van het veld! Ties lag 3e en Liam 4e. Ties wist de 2e plek over te nemen maar in de allerlaatste ronde wist Liam Ties, na een mooi gevecht nog te passeren. Sophie kwam als 7e uit de startblokken en behaalde uiteindelijk een mooie 5e plaats. In de 2e manche gingen ze alle drie goed van start. Helaas werd Ties even opgehouden door een voorganger die stil viel. Maar daar liet Ties het niet bij zitten! Hij ging op jacht en kwam al weer snel achter Sophie en Liam aan. Helaas kwam Sophie ten van en gingen Liam en Ties er van door. Ook het gat naar Liam reed Ties nog wel dicht maar passeren zat er niet meer in. Liam werd keurig 2e, Ties 3e en Sophie 7e. Algemeen, Liam 2e, Ties 3e en en Sophie 6e.

Bij de 85 cc grote wielen kwam Jenairo Beerens met twee 1e plaatsen in de manches als overtuigend algemeen winnaar uit de bus. Beide manches domineerde hij van start tot finish en kwam met een straatlengte voorsprong op de nr. 2 over de streep.

Bij de 125 cc jeugd scoorde Roan van Veghel een 11e en een 10e plaats en werd daarmee algemeen 12e.

Bij de Open clubklasse reden een aantal liefhebbers van de Streekrijders mee. Van hen scoorde Tom Alaerds het beste, hij werd keurig 3e. Robin van Osch werd 4e Bert Alards 13e, Eric Philipsen 14e en Ton Jacobs 17e.

Ties in actie in Overloon


Berichten gemaakt 165

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven