Streekrijders op MON cross in Eersel.

Siem, wat doe je met Bert z’n motor?

Verslagje van Bert;

In Eersel stonden 3 Streekrijders aan de start. Siem en Shane bij de Jun A en Bert bij de junioren C

Samen met Siem zijn we naar Eersel vertrokken. Het circuit ligt, eigenlijk het zelfde als ons circuit, langs de snelweg en op een industrieterrein. We kregen tijdens de reis bericht dat het soppig was. Dus de tijd-training was veel glijden en sporen zoeken. Siem was van de 45 starters 31e. Ik zelf moet er altijd wat in komen en heb geen risico genomen 40e. Dus moesten we allebei van de 2de rij starten. Shane had 5e getraind en was daar dik tevreden mee.

De eerste manche had Siem een slechte start en Shane lag niet op de plek die hij gehoopt had. Siem moest 2 keer uitwijken voor een valpartij en Shane reed steeds verder bij hem weg. Uiteindelijk werd Shane 13e, hij had wel op meer gehoopt, maar ja. Siem werd 28ste.

Bert moest de eerste manche van de 2de rij van start. Hij zat er aanvankelijk voorin bij maar, maar je komt altijd op de plek waar je hoort. Ik werd dus 32e. Ik moet de bochten beter aan mekaar knuppen.

Bij de 2e manche waren Shane en Siem allebei goed weg. De baan was inmiddels wat zwaarder geworden. Shane heeft goed gereden en werd 7e. Siem deed het ook beter hij werd ondanks twee valpartijen nog 25e. Ze waren dus allebei tevreden. einduitslag: Shane 11de Siem 29ste ..

Bert; ik had de 2e manche niet zo’n goede start en kon niet echt door drukken omdat iemand voor me slingerend de eerste bocht nam. ook moest ik twee valpartijen ontwijken. Daarna kon ik aan een opmars beginnen. Ik lag rond de 27 plaats en maakte toen helaas klein schuivertje. Met een tandje erbij uiteindelijk nog als 30st over de streep ..

Het was een mooi dagje met zon regen en veel wind. Gelukkig was het niet koud. We waren om 16:00 weer thuis ..

Berichten gemaakt 164

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven