Weekendje Grevenbroich met de Streekrijders.

Afgelopen weekend was ons jaarlijks uitstapje weer met MCC de Streekrijders. Dit keer vertrokken we weer naar Grevenbroich. Helaas was de groep wat kleiner maar dit mocht de pret niet drukken. Om 9.00 uur was het verzamelen bij de crossbaan waarna we ruimschoots tijdig in Grevenbroich waren om daar vanaf 11.00 uur met trainen te beginnen.

De baan was geheel geschoven dus we konden er lekker inkomen. Het was ook wel weer wennen als je normaal voornamelijk alleen op ons bekende Reulsberg vertoefd. Het weer was wat wisselvallig een paar plensbuien deed de baan alleen maar goed en we konden mooi tussen de buien door rijden. Maar hier kun je tenminste nog met een redelijk snelheid rond gaan en springbulten in overvloed. Helaas moest Richard zijn Yamaha snel aan de kant zetten met versnellingsbak problemen. Maar verder verliep de dag voor iedereen zonder problemen en waren we om 18.00 uur toch wel erg moe van het vele rijden.

Nadat iedereen zich wat opgefrist had kon de BBQ aan. Was gezellig smikkelen met z’n allen en natuurlijk hoefden we geen dorst te lijden. Nadat we alles zoals het hoort opgeruimd / afgewassen hadden, oftewel de plastic borden en bestek in de vuilnis hadden liggen, was het inmiddels donker. We hadden genoeg hout dus met een mooi kampvuurtje was het ondanks de snel invallende kou goed vertoeven.

Maar rond middernacht hebben we toch maar allemaal ons bedje opgezocht. Het was een koude nacht voor de meesten, want de slaapplekken verschilden nogal. Van een luxe camper tot aanhangwagen of gewoon in de auto. Maar het kon de pret in drukken.

 

S’morgens werd er weer flink ontbeten. Met de nodige gebakken eitjes begon de dag goed. Het was heerlijk weer. Vanaf 11.00 uur kon er weer gereden worden. Van twee tot drie is er pauze maar toen was iedereen er ook wel klaar mee. Nadat de laatste stukjes vlees nog de BBQ op gingen kon iedereen tevreden huiswaarts keren.

 

Hopelijk wordt er volgend jaar weer een gezellig weekend georganiseerd.

Luc Boekestijn.

Berichten gemaakt 165

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven